Високо качество на разумни цени!

За нас

СИБЕЛ ООД е основана през 1994 г. Оттогава развива бизнес с компоненти и материали за електротехническата промишленост, както и с готови ел. технически изделия. Фирмата продължава една дълга традиция, наложена от създателите й, посветили живота си на електротехниката и международната търговия с електротехнически стоки.
СИБЕЛ ООД е представител за българския пазар на редица водещи европейски производители на електротехнически стоки, като в същото време се стреми да намира пазари в чужбина за изделията на българската електро - промишленост.

Нашите доставчици са водещи световни производители на високотехнологични материали за електротехническата индустрия.

Сибел ООД предлага висококачествените електроизолационни материали на световния лидер в електоизолациите – концернът VON ROLL – Швейцария:

    Слюдени термоизолационни ленти и цялостни решения за Resin Rich и VPI процеси.
    Композитни материали и стъклотекстолити за термо, електроизолация и балистична защита.
    Изолационни системи за високо напрежение за генератори, двигатели, трансформатори.
    Импрегниращи електроизолационни лакове, смоли и компаунди.
    Самозалепващи ленти за електрическа изолация Isotape ®.
    Електроизолационни системи за ветрогенератори.
    Проводници – емайлирани или/и със стъклена, РЕТ или слюдена изолация.
    Електроизолационни системи за тягови двигатели.
    Изолационни материали за трансформатори и индукционни устройства.
    Материали за термична защита.
    Изолационни материали за ниско напрежение – за електромотори, трансформатори, електроника.

 
Партньори сме за България на концерна WEIDMANN – Швейцария, производител №1 в света на трафоборд, електроизолационни хартии и материали за големи трансформатори.

Сибел ООД е изключителен представител за България на фирма THERMIK - Германия, водещ световен производител на термозащити – с биметална пластина и термистори (позистори).

Сибел ООД предлага полупроводникови елементи, които се ползват основно за защита по напрежение в печатните платки, в захранващите устройства и при мълниезащита - варистори.

Предлагаме качествени кабелни накрайници, клеми и капсули, произведени в Италия.
Разполагаме с количества на склад от най-често търсените артикули.
Предлагаме и автоматични машини за кримпване на кабелни накрайници.

Предлагаме различни видове клемни табла, произведени в Италия. Те са изработени от самозагасващ се електроизолационен материал, притежаващ отлични механични, термични и диелектрични свойства.

Изводите (шпилките) и свързаните с тях гайки, шайби, мостчета са от месинг, което прави клемните табла подходящи за използване в агресивни среди. Клемните табла са сертифицирани съгласно европейските стандарти – EN, VDE, както и по американските UL.

Разполагаме с различни дебелини феродо, триещ се полусуров материал с високи технически характеристики и с отлична устойчивост на износване. Материалите от типа 34GF - 34GR/2 - EFF - KWB/1 се произвеждат във формата на плочи и ленти с различни дебелини.

Предлагаме и висококачествени кабели Radox на фирма HUBER + SUHNER – Швейцария, доставчик на компоненти и системи за електрическо и оптично свързване за комуникационния, транспортния и индустриалния пазар, на атрактивни цени.

Поддържаме на склад алуминиеви тела и детайли, шпонки, вентилаторни перки и кожуси, клемни кутии, щуцери, семеринги, предназначени за производство или ремонт на електромотори.

Сибел ООД е представител за България на DUCATI ENERGIA – Италия, водещ европейски производител на кондензатори за електродвигатели, кондензатори за лампи, батерии за компенсиране на реактивна енергия.

Сибел ООД предлага висококачествени машини за надписване на метални табелки за електромотори, противопожарни врати и за машиностроенето.

Нашият девиз е: ВИСОКО КАЧЕСТВО НА РАЗУМНА ЦЕНА!

Убедени сме, че качествени продукти и услуги могат да се изпълнят само с качествени материали и че верният път за България минава през високото качество, а не през най-ниската цена.

Ще се радваме да работим с Вас и Ви благодарим, че поддържате жива традицията на българската електротехника, с която можем само да се гордеем.

СИБЕЛ ООД е сертифицирана по ISO 9001 и неразделна част от системата ни по качество е политиката ни по отношение на т.н. „Конфликтни минерали“, която може да изтеглите от ТУК.

 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето потребителско преживяване. Научете повече Съгласявам се
.